Rotan fauteuil – Rieten fauteuils bij Riet en rotan winkel.

Rotan fauteuils c.q. stoelen komen in tal van interieurs voor. Van klassiek tot modern. Het grote voordeel van rotan meubelen is dat het makkelijk te combineren is met tal van hout soorten. Ook past een rotan fauteuil prima naast een leren bank. Veel van onze klanten combineren rotan met een ander product.

Riet en rotan winkel importeert haar rotan fauteuils direct uit Indonesië.

Wij verkopen dus onze rieten meubelen direct aan de consument zonder tussenschakel.  Wij proberen altijd unieke fauteuils aan te bieden die u niet op elke hoek van de straat ziet.

Neem nu onze rotan fauteuil Pappasan. Werkelijk een unieke rieten fauteuil gemaakt van zeer grove rotan. Deze rotan fauteuil is alleen verkrijgbaar bij rietenrotanwinkel

rieten fauteuil Papason grove rotan

Momenteel is er ook veel vraag naar rotan meubelen in de kobo grey uitvoering.  Ons top model in dit materiaal is Rotan fauteuil Las Vegas.  Deze fauteuil wordt vaak samen met een passend voetenbankje verkocht.

In het verleden werden er ongelofelijk veel manou stoelen verkocht.  U kunt zich misschien nog de manou hangstoelen en draaistoelen herinneren. Riet en rotan winkel heeft altijd nog een paar manou fauteuils in de collectie.  O.a. de manou fauteuil relax I.

manou fauteuil Relax I voor en achterWerkelijk een super mooie manou stoel.

Op dit moment is er ook weer vraag naar de retro modellen. U kunt denken aan de rieten belse acht. Deze werd in de jaren 60 veel verkocht.

Belse Retro stoel met voetenbank

De rotan stoel belse retro is momenteel een ware rage. Een absolute topper die weer helemaal terug is. Het bijpassende voetenbankje maakt het natuurlijk helemaal compleet.

Rieten stoel Dalles white wash

Als laatste wil ik nog even de kubus rotan fauteuils benoemen. De fauteuil Dalles is hierin onze topper. Deze kubus fauteuil wordt in de combinatie met de bank Dalles verkocht.

 

U merkt wel dat er best wat de kiezen valt. Neem ook eens een kijkje in de wereld van rotan en wie weet past een dergelijke fauteuil ook prima in uw interieur.

 

Jan Lem