Rotan fauteuil Florida – De Klassieker onder de rieten stoelen

De rotan fauteuil Florida ook wel bekend als de rieten oorfauteuil is bij menig rotan liefhebber bekend. Deze rotan stoel wordt al jaren aangeboden onder de naam Florida. Werkelijk een prachtige stoel met een super mooi kussen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze fauteuil wordt meestal in de honing kleur verkocht met een beige gemelleerd kussen (ebony) of met een ecru kussen. Zoals hieronder afgebeeld.

rotan fauteuil Florida - super rieten stoel

Deze rieten fauteuil kunt u ook aanschaffen bij riet en rotan winkel. Wenst u meer bedrijfsinformatie klik dan hier.

Riet en rotan winkel verkoopt nu als enigste de luxere uitvoering van dit model onder de naam Rotan fauteuil Florida Luxery.  Deze rotan fauteuil heeft een donkerdere honing kleur zoals hieronder afgebeeld. Deze kleur geeft een wat warmere uitstraling.

rotan stoel en rieten bank florida

 

De rotan fauteuil Florida Luxery is van een nog zwaardere kwaliteit. Bovendien kunt u bij dit model verschillende kleuren kussen verkrijgen voor dezelfde prijs.  Op de site van www.rietenrotanwinkel.nl kunt de kussens bekijken. Wij vonden het belangrijk om meerdere kleuren kussens te kunnen aanbieden. De stoel krijgt dan een wat frissere uitstraling en geschikt voor ieder interieur. Deze zit vulling van de kussens bestaat uit vaste polyether. Hierdoor blijft het zitcomfort goed, dit in tegenstelling van een vulling van “vlok”. Vlok is gesnipperde polyether en zakt erg snel in. Let bij het kopen van dergelijke stoelen altijd op de kwaliteit van de kussens. Riet en rotan winkel ziet hier altijd er op toe. De hoes is eventueel afneembaar. Aan de achterzijde van het kussen zit een rits. Het rug kussen is een stuk zachter hetgeen een super fijn zitcomfort geeft. U kunt op de foto zien dat het model Florida ook in een rotan bankje wordt aangeboden.

Onder de pootjes zit een kunststof dop. Deze is geschikt voor vloerbedekking. Mocht u een harde vloer hebben dan kunnen er altijd viltjes onder gemaakt worden.

Wilt u meer informatie inzake het onderhoud van deze fauteuil klik dan hier.

Levering van de stoel Florida Luxery is exclusief bij Riet en rotan winkel gaat veelal uit voorraad. Soms kan het zijn dat we de kussens nog moeten produceren. Dit kan dan ook erg snel daar we de meubelstoffen op voorraad hebben liggen.

Wij wensen u veel zit plezier!

Jan Lem