Rotan banken bij riet en rotan winkel. Unieke rieten banken uit voorraad.

Rieten banken met super mooie kussens.

Onze rotan banken zijn vaak uniek doordat wij ze zelf uit Indonesië importeren. Hierdoor creëren we een stukje exclusiviteit.  U treft de meeste rieten banken die wij aanbieden niet bij andere rotan importeurs. Wij proberen een eigen lijn te creëren.

Onze absolute topper is de rieten bank Dalles. Deze bank brengen we voor een zeer aantrekkelijke prijs. De white wash kleur met het hout op de armleuning maakt deze bank uniek.

rieten bank Dalles

De mooiste bank in onze collectie is misschien wel de grove rotan bank Atlanta. Deze bank is gemaakt van zeer grove rotan stengels. Dit geeft een zeer exclusief resultaat. Het belangrijkste van een bank vind ik naast de mooie uitstraling de kwaliteit van de kussens. De kussens van onze banken hebben altijd een vaste zit vulling van polyether.  De rug kussens zijn wat zachter waardoor er een prima zit conform ontstaat.

rieten bank Atlanta

Het materiaal wat momenteel erg veel verkocht wordt is de rotan grijze rotan. Dit wordt ook wel kobo grey genoemd. De rotanstengels worden in een grote bak met water gegooid. Vervolgens laat men ze er een maand in zitten. Hierdoor wordt het rotan grijs. Het wordt dan gedroogd.  Men vlecht dan van dit materiaal o.a. de rotan bank Kopenhagen. Ter bescherming worden de banken nog gelakt.

rotan bank Kopenhagen

Een andere topper onder de rotan grijzen banken is de rotan bank New York.

rotan bank en fauteuil New York

Ook bij ons in de collectie de super mooie rieten Sofa Cleopatra. Deze bank heeft een armleuning. Deze kan zowel links als rechts gefabriceerd worden. Wij kunnen deze bank ook eventueel op maat laten maken. Deze rieten sofa is gemaakt van het aller mooiste pitriet. Nadat de sofa is ingevlochten wordt deze gekleurd en afgelakt.

rieten chair lounge bank

Wij hebben de meeste rotan banken op voorraad en kunnen deze dus snel leveren. Profiteer ook en bezoek onze website.

U kunt voor tal van unieke rieten banken terecht op onze site