Vintage rotan stoel – de retro rotan stoel is terug.

Vintage rotan stoel is weer trendy.

De rotan stoelen die u op dit moment veel ziet zijn luchtig en rond van vorm. De stijl van de jaren ’50 en ’60 komen weer terug. In het verleden was Rohe in Noordwolde een bekende fabrikant.  Nu worden de stoelen in Indonesië gefabriceerd. Het is erg mooi te zien dat de rotan stoelen weer terug komen in het interieur van veel mensen. Zowel voor binnen in de woonkamer als buiten onder een overkapping of in de veranda treft u deze rieten stoelen steeds vaker aan.

Wij sommen voor u een paar trendy rotan stoelen op.

rieten eetkamerstoel Madeira   Dit is de hippe rotan stoel Madeira

rieten stoel Tenerife Hiernaast de rotan stoel Tenerife met een tafeltje. Super sfeertje toch?

 

rotan stoel Belse acht retro Deze belse acht retro is denk ik het meest bekend. Prachtige vintage rotan stoel Belse retro.

 

Hierboven ziet u stoelen buiten afgebeeld. Deze stoelen zijn wel geschikt voor buiten maar dan wel onder een overkapping of in de veranda. Het materiaal kan prima tegen een beetje vocht, dat is geen enkel probleem.

Hieronder zit u dat de trendy rotan stoelen ook veel voor in de woonkamer worden gebruikt.

rotan fauteuil Egg Mona Lisa in de kleur naturel   Wat een fantastisch stoel is dit toch. De rotan vlinderstoel Mona Lisa ook wel Egg genoemd.

 

rotan eetkamerstoel La Palma   Rotan eetkamerstoel La Palma – de nieuwste eetkamerstoel – subliem mooi!

 

rotan fauteuil Mallorca  Rotan fauteuil Mallorca – de nieuwste fauteuil – vintage.

 

U treft deze collectie aan bij Riet en Rotan winkel,  het verkooppunt van rotan meubelen.  Ik zou zeggen neem hier een kijkje en laat u inspireren door deze gezellige, duurzame meubelen. Ze passen feitelijk in ieder interieur. Het rotan laat zich makkelijk combineren met andere producten en stijlen.

Woontrends 2024

Jan Lem