Kussen – Zitkussen voor uw rotan stoel -fauteuil en bank.

Kussens – zitkussens maken de stoel is mijn kreet.

Kussen en zitkussens – waar op de letten? Hoe vaak tref je niet prachtige mooie rieten stoelen aan waarvan de kussens echt waardeloos zijn. U zit hier een paar dagen op en de vulling is compleet ingezakt. U heeft dan een prachtige stoel aangeschaft maar het zitcomfort is na een paar dagen compleet weg. Dit is dan ook een van de redenen waarom wij zoveel aandacht aan onze kussens schenken. Wij werken veelal met een goede vaste polyether vulling.  Hierom heen doen we dan een zachte foam.  Het resultaat is dat de vulling stevig blijft maar ook niet te hard is.

Wij raden kussens gevuld met “vlok” dan ook af.  Gesnipperde losse stukjes polyether geven vaak maar tijdelijk een goed zitcomfort. Na een korte periode zit u op de bodem van de stoel.

Ook is het vaak een voordeel als de kussens los in de stoel of bank zit. U kunt dan de kussens naar verloop van tijd makkelijk weer laten over stofferen.  Een nieuwe hoes erom en u heeft weer een compleet nieuw meubel.

Waar op letten bij het kopen van een kussen – zitkussen?

  1. Stevige vaste vulling
  2. Koop een stoel – bank – fauteuil met losse kussens. Deze zijn makkelijker te reinigen en te vervangen.
  3. Zitten er ritsen in de hoezen, zodat u ze kunt reinigen

Wil u nieuwe kussens voor uw stoel of fauteuil kijk dan eens op de volgende link. Kussens voor uw rotan stoel en fauteuil.

kussen bruin saddle rotan stoel 3504rood kussen rotan stoel 3504kussen-eetkamerstoel-3504-antracietkussen voor eetkamerstoel 3504kussen rotan eetkamerstoel

Deze bovenstaande kussens wordt vaak verkocht en passen in tal van eetkamerstoelen. Ook geschikt voor tal van rotan en Lloyd loom stoelen – eetkamerstoelen.

kussen rotan stoelecru kussen rotan fauteuil Florida zitkussens rotan stoel Florida bruinkussen voor fauteuil Florida antracietkussen voor rotan stoel blauwkussen rood voor rotan stoelzitkussen zwart Florida stoelgrijs kussen rotan stoel Florida

Deze kussens hierboven zijn geschikt voor fauteuils. O.a. ook voor veel rotan stoelen.

Voor nog meer kussens kijken dan eens op de site van Riet en rotan winkel.