Manou eetkamerstoelen – rotan eetkamerstoel weer hip.

Manou eetkamerstoelen zijn weer terug van weg geweest. Deze delijke rotan stoelen zijn makkelijk verplaatsbaar doordat ze niet zwaar zijn. Het frame van manou maakt deze eetkamerstoelen werkelijk oersterk. De rugleuning van deze trendy stoelen zijn bekleed met webbing. Dit product machinaal gemaakt geeft een ruimtelijk effect doordat je er doorheen kunt kijken.

De manou rotan stoel Monica is een bekend model. Deze is al een tijdje leverbaar. Door toenemende vraag naar manou stoelen kom je nu veel meer uitvoeringen tegen. Ik ga hieronder enkele topper noemen. Zoals al aangeven is de stoel Moncia een topper.

Rotan manou stoel Linda. Deze stoel is leverbaar in drie kleuren. Honig – Kersen en White wash. Deze gezellig stoel is makkelijk verplaatsbaar.

rotan stoel Linda met beige kussen

De rotan stoel Jose is ook z n mooie eetkamerstoel. Deze stoel heeft dubbele webbing (gaatjes mat) in de rugleuning.

rotan eetkamerstoel Jose

De andere nieuwe eetkamerstoel is rotan stoel Lisa.

rotan stoel Lisa super eetkamerstoelen

De laatste rotan eetkamerstoel die ik hier wil noemen is de stoel Sondel. Deze stoel is afgewerkt met lederen bindingen. Super mooi gemaakt en erg degelijk.

rotan eetkamerstoel Sondel met manou frame

Wilt u ook handzame eetkamerstoel die wel super degelijk zijn denk dan eens aan rotan – manou eetkamerstoelen.

We vergeten natuurlijk niet een afbeelding te plaatsen van onze Monica set. Hieronder de stoel Monica afgebeeld in de kersen kleur.

rotan eetkamerstoel Monica in de kersen kleur