Rotan accessoires – rieten woonaccessoires kopen.

Haal ook de sfeer met onze riet en rotan accessoires in uw woonkamer, serre of veranda.  Woonaccessoires of meubeles gemaakt van rotan of riet hebben vaak een sfeervolle en warme uitstraling in uw woning. U kunt denken aan de volgende producten; rotan manden, rieten kisten, dekenkisten, opbergmanden met deksel, wasmanden, hockers, voetenbankjes, poefjes, tafeltjes, kamerschermen, lampkapjes, lampen en speelgoedkisten van rotan.

Rotan woonaccessoires – de meeste verkochte rotan accessoires.

Hieronder zal ik u de top vier geven van de meest verkocht rotan accessoires.

Rotan speelgoedkist Tucson ; onze meest verkochte rieten kist met deksel. Het deksel is van hout en is erg decoratief. Ook zijn er kisten met een rotan deksel verkrijgbaar.

Onze rotan kisten zijn van de hoogste kwaliteit met een frame van hout.  De kisten hebben  goede kwaliteit scharnieren, hetgeen natuurlijk erg belangrijk is.

Ook kunt u deze kisten gebruiken als tafeltje. Het houten deksel in mat afgelakt. Hierdoor is het makkelijk af te nemen. Aan beide zijden is deze rotan kist voorzien handvatten. Deze rotan manden zijn smaakmakers voor elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Wilt u ook van uw rommel af in uw woonkamer?  U kunt uw spulletjes opbergen in deze kist en een mooi plekje geven in uw woonkamer. U kunt ze makkelijk en veilig bestellen bij Riet en rotan winkel.nl.

speelgoedkist rotan Tucson      speelgoedkist tucson groot

Rotan hocker – voetenbank Las Vegas

De hocker is te combineren met de fautuil Las Vegas maar als los staande hocker ook erg decoratief. Een mooi bijpassend kussen maakt deze hocker helemaal top. Deze hocker is verkrijgbaar in de kleur honing en in de grijze kobo grey kleur. U kunt deze hockers ook als zitplaats gebruiken. Ze zijn super degelijk en makkelijk verplaatsbaar.

rotan hocker Las Vegas        rieten hocker Las Vegas honinng

Erg trendy op dit moment zijn de poef – tafeltjes. U kunt ze als zitplaats gebruiken en ook als bijzet tafeltje. Super decoratief.

rotan accessoires krukje poef      woonaccessoire van rotan - poef krukje

Trendy rieten poefje – tafeltje geschikt voor elk interieur.  Deze rieten krukjes zijn perfect te decoren in de woonkamer, slaapkamer, serre of hal. Elk houten bovenblad heeft haar eigen stuctuur. Dit maakt dit product dan ook uniek.

Zoekt u een grote rieten mand met deksel – een grote dekenkist dan is de onderstaan rotan kist voor u beslist een optie. Deze grote rotan dekenkist Washington is een aanwinst in elke woonkamer of slaapkamer.

grote rieten mand met deksel

 

 

Kijk voor alle onze woonaccessoires op rietenrotanwinkel.nl