Rotan bankje

Rotan bankjes zijn weer helemaal hip.

In de jaren 60 was dit rotan bankje ongelofelijk populair. Mijn vader ging in die tijd de horeca en winkeliers bij langs om deze bankjes uit te venten. Nu jaren later zijn deze bankjes weer helemaal hip. De vraag er naar is echt enorm.

rotan bank belse retro

Hier boven het rotan bankje Belse retro afgebeeld.

De bankjes worden vaak geplaatst in de serre, veranda, woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes in uw huis. Voor buiten zonder afdak zijn ze minder geschikt. De bankjes verweren dan en worden grijs. Indien u ze nog eens extra lakt houden ze het wel wat langer vol. Wilt u ze mooi houden dan zijn ze voor buiten prima geschikt maar dan liever onder een afdak.

Waarom is dit rotan bankje weer zo populair?

Dit komt door het open karakter. De gespijlde rotan stengels geven een gezellig nostalgisch ruimtelijk effect weer.  Ze nemen niet veel plaats in beslag en zijn erg makkelijk te hanteren. Vaak worden ze gezellig aangekleed met een schapenvachtje. Ook kunt u er een leuk kleed of kussentje in plaatsen.

rotan bankje belse retro

Hierboven nogmaals het rieten bankje. Dit bankje is dus ook prima te combineren met een bijpassende fauteuil, tafel en voetenbankje.

rotan bankje belse retro

Hierboven in de veranda. U kunt zien dat de stoel en het voetenbankje er ook erg mooi bijpassen. Dit rotan bankje is dus gemaakt van een natuurlijk product rotan. U ziet ook wel veel kunststof plastic bankjes. Persoonlijk vind ik rotan een veel mooiere uitstraling hebben. Daarnaast is het ook niet statisch. Ook een bijkomend voordeel is dat de bankjes totaal niet zwaar zijn. De afwerking van deze bankjes zijn echt heel erg mooi. Ze worden gemaakt van mooie rotan stengels en zijn perfect afgewerkt. Ook u kunt deze gezellige sfeer naar u toe halen.

Mocht u ook interesse hebben in deze gezellige rotan meubelen kunt u terecht bij Riet en Rotanwinkel.nl.

Dit rotan bankje wordt hier erg voordelig aangeboden voor slecht 275,-. Inclusief verzendkosten!

Riet en rotan winkel is de grootste rotan speciaalzaak van Nederland – direct levering uit eigen import aan de consument zonder tussenschakel.