Rotan eetkamerstoelen kopen en vergelijken.

Wilt u echt een goede rotan eetkamerstoel aanschaffen? Ga dan naar een rotanspecialist. Door jaren lange ervaring met de producten weer u zeker dat u kwaliteit koopt.

Rotan en rieten eetkamerstoelen kopen? Let dan op het onderstaande.

  1. Het frame van de stoel moet stabiel zijn
  2. De achterpoten mogen niet te ver naar achter staan
  3. De bindingen moeten stevig en goed vast zitten.
  4. De eetkamerstoel mag absoluut niet haken.
  5. Egale rotan is vaak mooier dan rotan met zwarte plekken erin.
  6. Erg belangrijk zijn de kussen – vast polyether vulling is veel beter dan vlok (klein stukjes schuim). Ook zijn er stoelen met een vaste zitting. Hierbij is de meubelstof gestoffeerd op een pakje met polyether schuim eronder.
  7. Een juiste afwerking van de rotan eetkamerstoel. Meestal worden de stoelen mat afgelakt nadat ze al op kleur zijn gebracht.

Rotan en rieten eetkamerstoelen zijn weer hip.

De eetkamerstoelen worden bijna allemaal gemaakt in Indonesië. In de vorige eeuw werd er nog geproduceerd in Noordwolde Friesland. Door de te hoge arbeidskosten en het gebrek aan goede materialen werd de productie overgeheveld naar Indonesië. Riet en rotan winkel (voorheen rotancentrum) is al vanaf die tijd actief in Indonesië. Hierdoor hebben we de juiste kennis en weten we wat er gevraagd wordt door de consument in Europa.

Ik zal enkele toppers voor u op een rijtje zetten.

Eetkamerstoel Monica. Deze tijdloze stoel is super degelijk. Ze heeft een frame van manou met in de rugleuning webbing (gaatje mat).

rotan eetkamerstoel Monica honing

Eetkamerstoel 3504 kobo grey. De strakke vormgeving van deze stoel maakt haar geschikt in tal van interieurs.

rotan eetkamerstoel 3504

Eetkamerstoel La Palma. Dit is de nieuwste eetkamerstoel van dit moment. Haar open karakter geeft een ruimtelijk effect.

rotan stoel La Palma

Ik heb hier zo maar enkele eetkamerstoelen weer gegeven. Wilt u een grote assortiment aan eetkamerstoelen zien? Kijk dan eens op de site van Riet en Rotan winkel.

Gaat u voor kwaliteit en wilt u een unieke eetkamerstoel van rotan kijk dan bij de echte rotan expert. U zult merken dat zij meer aandacht aan het product hebben geschonken.

Ik hoop dat u iets aan de bovenstaande tips heeft.

 

Jan Lem.