Rotan mand - rieten mandjes sfeervol en gezellig.

Bijna iedereen heeft wel een rotan mand in huis. Denk maar eens aan een mandje om iets in op te bergen of een mand voor een leuke plant. Er zijn natuurlijk tal van rotan manden met deksel of zonder.

Wat voor manden zijn er allemaal. Ik zal wat voor u opsommen. Plantenmand, Opbergmand (voor speelgoed of ander spulletjes die u een leuk plekje wilt geven), ronde vier kante mandjes voor sieraden. Zo kun je nog wel even door gaan.

Zelf vind ik de manden met een deksel erg mooi. Je hebt opbergmanden met een rieten deksel, maar ook manden met een houten deksel.

De hierboven afgebeeld rotan mand met deksel Austin is een aanwinst voor elk interieur. Deze kisten met een houten deksel zijn ook erg decoratief.

Ook heb je dergelijke opbergmanden met een bolle deksel.

Boven staande rotan mand met bolle deksel is natuurlijk ook exclusief. Zeg nou zelf dit is toch een plaatje van een mand met bolle deksel.

Rotan geeft altijd een bepaalde warme sfeer in uw huiskamer. Om uw spullen netjes en mooi opgeborgen te houden zijn manden van vlechtmateriaal erg sfeervol.

Wat voor rotan manden zijn er allemaal?

Ook zijn er speciale manden voor aardappelen – fietsmanden – reismanden – hengselmanden – boodschappenmanden – vensterbank manden – houtmanden – hondenmandenpoezenmand – picknick manden – lectuurmanden – keukenmanden. U merkt vast al dan rotan in ongelofelijk veel manden verwerkt is.

Welke mand vind ik nu zelf het mooist? Eerlijk gezegd vind ik rotan in een woonkamer altijd liefelijk aandoen. De mooiste maand vind ik toch de poezenmand. Als je z’n dier heerlijk in haar mandje ligt te slapen geeft dat een fijn gevoel.

De manden zijn vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar. Momenteel worden veel grijze kobo grey manden aangeboden. Maar ook de hierboven afgebeelde kleur honing patine van de poezenmand is erg mooi.

Kortom…denk ook eens aan rotan voor uw interieur.