Rotan stoel Amsterdam - Rieten stoel en rotan bank naar regio Amsterdam

Rotan stoel Amsterdam – Riet en rotan winkel levert al jaren rotan stoelen,  rotan banken en rotan fauteuils door heel Nederland. We hebben nu nog steeds de grootste showroom op het gebied van rotan in Wilhelminaoord (Drenthe) en een wat kleiner depot in Nieuw-Buinen. Eind jaren 90 waren we gevestigd in Stadskanaal.  In die periode verkochten we het meeste in onze eigen regio. Door de opkomst van het internet is dit compleet verandert. We leveren momenteel erg vaak in de Randstad. Vooral onze hoofdstad Amsterdam is een super rotan goedgezinde stad. Ik heb zelf het idee dan onze klanten ons zeer positief ervaren doordat we een rotan stoel, rotan bank, rotan fauteuil verkopen die echt uniek is.

Plaatsen in de regio Amsterdam waar we zoal geleverd hebben zijn; Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Diemen, Muiden, Weesp, Almere, IJmuiden, Beverwijk om er maar een paar te noemen. We zitten bijna elke week wel in de Regio Amsterdam, hierdoor kunnen we de bestelde meubelen snel leveren. Onze klein meubelen en kussen versturen we snel met de post naar de regio Amsterdam.

Elk jaar bezoeken we Jakarta de hoofdstad van Indonesië.  Dit is een internationale beurs waar wij onze inspiratie op doen. Vervolgens gaan we naar onze fabrieken waar we al jaren zaken mee doen om onze wensen kenbaar te maken.  Dit is dan ook een van de redenen dat we bijna altijd unieke rotan meubelen aanbieden.

rotan stoel amsterdam

We hebben gemerkt daar er een enorme vraag weer is naar de retro rotan stoelen. Ook in Amsterdam is veel vraag naar de retro stoel Belse Retro. Net als de rotan Pauwstoel die ook totaal terug van weggeweest is. Wij hebben lang moeten zoeken om de mooiste rotan Pauwstoel te kunnen aanbieden, maar deze valt ook enorm in de smaak. Daarnaast doet onze rotan eetkamerstoel Monica het nog altijd prima. We leveren deze in verschillende kleuren uit voorraad.

De toenemende vraag naar rotan stoelen heeft ongetwijfeld te maken met de speciale sfeer die het product toch geeft. Het doet gezellig aan en past feitelijk in ieder interieur. Het laat zich namelijk heel makkelijk combineren met andere materialen.