Rotan stoel Den Haag - rieten stoel en rotan bank in Den Haag.

Rotan stoel Den Haag – Den Haag is het gebied waar wij het meeste onze rotan stoelen en rotan banken verkopen. We hebben nu nog steeds de grootste showroom op het gebied van rotan in Wilhelminaoord en een wat kleiner depot in Nieuw-Buinen. Door de opkomst van internet leveren we nu meer in de randstad dan in onze eigen regio. Den Haag is toch we de stad waar rotan denk ik het populairst is van heel Nederland.

Naast de stad Den Haag zitten we heel vaak in de regio o.a. Rijswijk, Voorburg, Wateringen,  Voorschoten,Zoetermeer, Leiden. In deze hoek van het land zitten we bijna elke week om onze rotan stoelen uit te leveren. We proberen de rotan stoelen en banken zelf bij u te leveren. Soms maken we gebruik van een externe transporteur. Kleine pakketten zoals klein meubelen en kussens sturen we op met Post.nl.

We leveren onze rotan stoelen en banken zonder extra bezorgkosten bij u door heel Nederland dus ook in de regio Den Haag. Dus mocht u stoel, bank of ander meubelen van rotan willen aanschaffen dan zouden we dit erg graag voor u willen regelen.

Elk jaar bezoeken we Jakarta de hoofdstad van Indonesië.  Dit is een internationale beurs waar wij onze inspiratie op doen. Vervolgens gaan we naar onze fabrieken waar we al jaren zaken mee doen om onze wensen kenbaar te maken.  Dit is dan ook een van de redenen dat we bijna altijd unieke rotan meubelen aanbieden. We merken echt dat onze klanten dit waarderen.

We hebben gemerkt daar er een enorme vraag weer is naar de retro rotan stoelen. Ook in Den Haag  is veel vraag naar de retro rotan stoel Belse Retro. Net als de rotan Pauwstoel die ook totaal terug van weggeweest is. Wij hebben lang moeten zoeken om de mooiste rotan Pauwstoel te kunnen aanbieden, maar deze valt ook enorm in de smaak. De rieten bank Atlanta is werkelijk een topper, deze bank ik denk ik de mooiste uit ons assortiment. Deze grove rotan bank is onder afgebeeld, het is werkelijk een plaatje!

grove rotan bank Atlanta

De toenemende vraag naar rotan stoelen heeft ongetwijfeld te maken met de speciale sfeer die het product toch geeft. Het doet enorm gezellig aan en past feitelijk in ieder interieur. Het laat zich namelijk heel makkelijk combineren met andere materialen. Vooral de stoelen uit de jaren ’60 zijn weer terug van weg geweest. Het is gewoon er leuk te zien dat stoelen en banken die in het verleden erg in trek waren terug komen op de markt. Bezoek gewoon eens onze site en laat u inspireren.