Rotan stoel Rotterdam - Rieten stoel en rotan bank in Rotterdam

Rotan stoel Rotterdam – Riet en rotan winkel levert al jaren rotan stoelen,  rotan banken en rotan tafels door heel Nederland. We hebben nu nog steeds de grootste showroom op het gebied van rotan in Wilhelminaoord en een wat kleiner depot in Nieuw-Buinen. Eind jaren 90 waren we gevestigd in Stadskanaal. In die periode verkochten we het meeste in onze eigen regio. Door de opkomst van het internet is dit compleet verandert. We leveren momenteel erg vaak in de Randstad. Rotterdam is een super rotan goedgezinde stad. Ik heb zelf het idee dan onze klanten ons zeer positief ervaren doordat we een rotan stoel, rotan bank, rotan fauteuil verkopen die echt uniek is.

Plaatsen in de regio Rotterdam waar we zoal geleverd hebben zijn; Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Ridderkerk, Alblasserdam, Rhoon, Poortugaal, Maassluis en Delft  om er maar een paar te noemen. We zitten bijna elke week wel in de Regio Rotterdam, hierdoor kunnen we de bestelde meubelen snel leveren.

Elk jaar bezoeken we Jakarta de hoofdstad van Indonesië.  Dit is een internationale beurs waar wij onze inspiratie op doen. Vervolgens gaan we naar onze fabrieken waar we al jaren zaken mee doen om onze wensen kenbaar te maken.  Dit is dan ook een van de redenen dat we bijna altijd unieke rotan meubelen aanbieden.

We hebben gemerkt daar er een enorme vraag weer is naar de retro rotan stoelen. Ook in Rotterdam is veel vraag naar de jaren ’60 stijl meubelen.  Zo ook het rotan bankje Belse retro. Net als de rotan Pauwstoel die ook totaal terug van weggeweest is. Wij hebben lang moeten zoeken om de mooiste rotan Pauwstoel te kunnen aanbieden, maar deze valt ook enorm in de smaak. Daarnaast doet onze rotan eetkamerstoel Monica het nog altijd prima. We leveren deze in verschillende kleuren uit voorraad.

rotan bankje belse retro

De toenemende vraag naar rotan stoelen heeft ongetwijfeld te maken met de speciale sfeer die het product toch geeft. Het doet gezellig aan en past feitelijk in ieder interieur. Rotan meubelen laten zich namelijk heel makkelijk combineren met andere materialen zoals eiken, grenen, beuken, teak, glas etc.