Rotan stoel – stoelen – eetkamerstoelen in uw interieur

Rotan eetkamerstoelen in verschillende uitvoeringen – geschikt ik elk interieur.

Waarom voor rotan stoelen – eetkamerstoelen kiezen?

Ze hebben best veel voordelen ten opzichte van andere rotan eetstoelen. Ik zal er een paar noemen. Gestoffeerde stoelen kunnen snel vuil worden waardoor ze snel minder mooi zijn. Heeft u stoelen van hout die zijn vaak enorm zwaar in gewicht.

Rotan eetkamerstoelen zijn  ligt van gewicht. U kunt ze makkelijk verplaatsen. Deze eetstoelen zijn ook erg sterk, het frame is vaak van Manou. Ook zijn de rotan stoelen makkelijk schoon te maken. U kunt ze afsoppen. Het materiaal kan prima tegen vocht. Ook zijn de stoelen altijd afgelakt.

En andere voordeel is dat ze gemaakt zijn van snelgroeiende planten/riet stengels. Deze groeien erg snel en zijn dus veel milieu vriendelijker dan houten stoelen.

Er zijn veel rotan eetstoelen verkrijgbaar.

De mooiste vind ik zelf de gecombineerde manou frame stoelen met webbing in de rugleuning.

Hieronder afgebeeld de rotan eetkamerstoel Monica – super sterk manou frame met gaatjes mat (webbing) in de rugleuning in de kersen kleur. U kunt ze vaak in meerdere kleuren aanschaffen, zo ook deze stoel. Namelijk ook in de kleur white wash en honing.

rotan eetkamerstoel Monica in de kersen kleur

Bovenstaande eetstoel monica is al jaren in de collectie maar blijft populair.

De nieuwste trend op dit moment zijn de wat meer open eetstoelen.

Hieronder is de nieuwste eetstoel La Palma afgebeeld. Zeer veel gevraag model op dit moment. Deze stoel heeft een open karakter waardoor het een ruimtelijk geheel blijft. Dat is echt een kenmerk van de nieuwste rieten eetstoelen. Hierdoor zijn ze natuurlijk ook erg makkelijk te verplaatsen en nogmaals echt oersterk.

rotan stoel La Palma

Zeg nou zelf….het is toch super sfeervol. Zo kan ik nog veel meer items apart benoemen. U kunt ze allemaal aanschouwen op onze site.

Riet en rotan winkel is al jaren het adres voor uw rotan meubelen. Doordat we ieder jaar naar Indonesië gaan weten we wat de trend is. Door jaren ervaring weten we ook welke fabrieken top stoelen maken. Wij selecteren ook op arbeidsvoorwaarden – dit is altijd een belangrijk aspect. Ik zou zeggen neem eens een kijkje en aanschouw ons assortiment. We leveren door heel Nederland zonder extra bezorgkosten.

Jan Lem