Rotan stoel Utrecht - rieten stoel en rotan bank in Utrecht.

Rotan stoel Utrecht – Riet en rotan winkel is het officiële verkooppunt voor uw rotan stoelen,  rotan banken en rotan fauteuils door heel Nederland. Eind jaren 90 waren we gevestigd in Stadskanaal. We hebben nu nog steeds de grootste showroom op het gebied van rotan in Wilhelminaoord en een wat kleiner depot in Nieuw-Buinen.  In die periode verkochten we het meeste in onze eigen regio. Door de opkomst van het internet is dit compleet verandert. We leveren momenteel erg vaak in de Randstad. Ook Utrecht is een super rotan goedgezinde stad. Ik heb zelf het idee dan onze klanten ons zeer positief ervaren doordat we een rotan stoel, rotan bank, rotan fauteuil verkopen die echt uniek is.

Plaatsen in de regio Utrecht waar we zoal geleverd hebben zijn; Maarssen, Bilthoven, Zeist, Bunnik, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Amersfoort, Hilversum om er maar een paar te noemen. We zitten bijna elke week wel in de Regio Utrecht, hierdoor kunnen we de bestelde meubelen snel leveren. Dit komt vooral omdat de regio Utrecht voor ons centraal ligt. Vanuit hier gaan we vaak naar het westen en zuiden van het land.

Elk jaar bezoeken we Jakarta de hoofdstad van Indonesië.  Dit is een internationale beurs waar wij onze inspiratie op doen. Vervolgens gaan we naar onze fabrieken waar we al jaren zaken mee doen om onze wensen kenbaar te maken.  Dit is dan ook een van de redenen dat we bijna altijd unieke rotan meubelen aanbieden.

We hebben gemerkt daar er een enorme vraag weer is naar de retro rotan stoelen. Ook in Utrecht is veel vraag naar de rotan vlinderstoel.  Net als de rotan Pauwstoel – Troonzetel die ook totaal terug van weggeweest is. Wij hebben lang moeten zoeken om de mooiste rotan Pauwstoel te kunnen aanbieden, maar deze valt ook enorm in de smaak. Onze unieke rotan bank Dalles in de white wash kleur is ook een topper die we regelmatig leveren in de regio Utrecht. Deze bank is hieronder afgebeeld.

rotan salontafel Dalles

De toenemende vraag naar rotan stoelen heeft ongetwijfeld te maken met de speciale sfeer die het product toch geeft. Het doet gezellig aan en past feitelijk in ieder interieur. Het laat zich namelijk heel makkelijk combineren met andere houtsoorten zoals eiken, grenen, vuren, essen, teak, beuken.