Rotan tuinmeubels – tuinmeubelen kopen? Unieke stoelen en banken.

Rotan tuinmeubels – tuinmeubelen kopen?

Rotan tuinmeubels zijn erg geliefd. Dit komt doordat deze rotan tuinmeubelen een gezellige sfeer geven. Het is wel raadzaam dit meubilair te plaatsen onder een afdak (veranda). U heeft dan jaren plezier van een natuurlijk product. De tijd dat er alleen een simpel rotan stapelstoeltje werd verkocht ligt ver achter ons. De huidige rotan stoelen zijn super trendy en hebben een mooie vormgeving.

De trend is op dit moment de retro stijl. De open gespijlde kuipstoelen zijn erg in trek.

Hieronder geeft ik even onze top 5 Rotan Tuinmeubelen.

Rotan stoel Belse Retro – Deze stijl is als complete set verkrijgbaar.  U kunt hier denken aan de rotan stoel Belse retro met het voetenbankje. Ook is er een tweezits bankje, salontafel en bijzettafeltje verkrijgbaar om de set compleet te maken.

stoel belse acht retro -tuinmeubels

Rotan Vlinderstoel Mona Lisa.

Deze vlinderstoel is verkrijgbaar in twee kleuren. In de afgebeelde bruine uitvoering of in de naturel kleur. Echt de mooiste rotan vlinderstoel die op dit moment verkrijgbaar is.

vlinderstoel van rotan Mona Lisa - tuin meubelen

Rotan troonzetel – pauwstoel.

Deze pauwstoel is echt ongelofelijk mooi. De iconische pauwstoel uit de jaren 60/70 staat te gek in een vintage, bohemien of botanisch interieurs.

rotan pauwstoel troonzetel van riet

Rotan fauteuil Bangkok – Dit is de nieuwste rotan fauteuil en misschien ook wel de mooiste. Werkelijk super zitcomfort.

rotan tuinstoel Bangkok rieten stoelen

De nieuwste grove rotan bank Atlanta mag uiteraard ook niet ontbreken in onze top 5 van tuinmeubels.

tuinmeubels - grove rotan bank Atlanta

Ik hoop dat ik u heb kussen overtuigen dat rotan tuinmeubelen echt het verschil van sfeer maakt in uw tuin. Onder de veranda zijn de meubelen erg geschikt. De zijn erg duurzaam en mileu vriendelijk. Dan wil je toch geen kunststof meubilair hetgeen veel minder de sfeer weergeeft. Kunststof is vaak statisch en niet milieuvriendelijk. U kunt deze tuinmeubelen bekijken in de showroom van Riet en rotan winkel in Wilhelminaoord en Nieuw Buinen.  Ook staan we regelmatig op tuinmeubel beurzen.

Jan Lem