woontrend 2024 – rotan stoel en rotan bankje weer trendy.

Vaak wordt de vraag gesteld van wat is nu de woontrend 2024. Ik denk denk dat de grootste verandering dit jaar is dat industriële meubelen het erg goed doen. Deze kom je in heel veel winkels tegen. Ik zou het nu graag even willen hebben over een andere woontrend. De rotan stoelen en bankjes zijn helemaal weer hot. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat in woonprogramma’s op tv de rotan stoelen weer heel vaak te zien zijn. Vooral de retro stoelen uit de jaren ’60 zijn weer helemaal in.

rotan bankje belse retro

Hierboven z’n trendy rieten stoel – rotan stoel belse retro.

De rotan meubelen zijn eigenlijk altijd wel trendy geweest bij de echte rotan liefhebbers. Het zijn natuurlijk sfeervolle meubelen voor een aantrekkelijke prijs. Toch is ook hier vaak een golfbeweging merkbaar. In de jaren 60 – 99 waren ze echt heel populair. Begin deze eeuw nam de vraag iets wat af.

Nu de oude retro modellen weer overal zichtbaar zijn in woonbladen, woonblogs en folders merk je echt dat iedereen weer verlieft is op deze gezellige stoelen, banken en tafeltjes. U herkent vast ook nog de pauwstoel die nu ook weer in tal van woonprogramma’s op tv te zien is.

De nieuwste trendy rotan stoel die ik deze week tegenkwam wat bij Riet en rotan winkel.  De rotan fauteuil Bangkok is werkelijk een unieke rotan fauteuil.

rotan stoel Bangkok rieten stoelen

Hier boven de nieuwste retro trendy stoel. Ik vind het echt een plaatje.

Stoelen en fauteuils van rotan zijn weer hip, maar ook de rotan bank is helemaal in.

Het nieuwste materiaal is nu het grove riet en dan in de naturel kleur.

rotan banken - grove rieten bank

Ik had werkelijk nog niet eerder z’n mooie rotan bank gezien met ook echt goede kussens. Deze rotan bank Atlanta is exclusief te verkrijgen bij Riet en rotan winkel.

Indien u ook binnenkort uw interieur wilt vervangen denk dan echt eens aan rotan meubilair. Het is zowel geschikt voor binnen en buiten.

Echt een super gezellige sfeer binnen halen? Dan moet u echt hier eens naar gaan kijken. De woontrend van 2024.

Ook schreef is nog een blog over trendy rieten meubelen.