Waarom zijn rotan banken weer helemaal in en populair?

Hieronder geven we aan hoe het komt dat rotan banken weer zo populair zijn.

  1. Rotan is een sterk natuurlijk product.
  2. Rotan is een snelgroeiende plant en dus duurzaam. De consument is ook steeds bewuster van het omgaan met schaarse middelen.
  3. Rotan geeft een warme en gezellige sfeer.
  4. Super mooi ambacht – alles wordt vrijwel met de hand ingevlochten.
  5. Nostalgie – veel bankjes komen weer terug…denk aan de retro belse acht.
  6. Rotan is niet statisch en geeft dus geen schokjes af.

Rotan banken zijn weer helemaal hip. Het is u dan vast ook niet ontgaan dat er steeds meer rotan banken aangeschaft worden. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met de natuurlijke uitstraling van het product. Alle rotan banken worden met de hand ingevlochten. Die is echt een bijzonder ambacht. Ik zal u zo de meeste populaire rotan banken van dit moment tonen.

Hieronder treft u enkele banken aan die echt uniek zijn en alleen aangeboden worden door riet en rotan winkel. Deze banken worden geimporteerd uit Indonesië. Wij leveren ze direct aan de consument zonder tussen schakel.

Het meest populaire rotan bankje is momenteel de Belse retro. Dit retro bankje behoudt door haar open karakter het ruimtelijke effect in uw woonkamer, serre of veranda. De tijdloze en landelijke stijl komt terug in dit retro bankje. U kunt het aankleden met een schapenvacht of kleedje waardoor het er nog gezelliger uitziet.

rotan bankje belse retro

De grove rotan bank Atlanta is misschien wel de mooiste bank die op rotan gebied momenteel verkrijgbaar is.  De grove uitstraling maakt deze rotan bank uniek. Daarnaast zeker zo belangrijk zijn de super mooie kussens die het geheel een super zitcomfort geven. Deze bank is helemaal met de hand in gevlochten. Wat een fantastisch stukje ambacht is dit toch. Deze bank wordt gewoon erg gewaardeerd door de duurzame – natuurlijke uitstraling. Zowel voor binnen in de woonkamer als voor buiten in de veranda wordt deze vaak verkocht. Het vormt vaak direct een geheel met de omgeving omdat het makkelijk overal mee te combineren is.

grove rotan bank Atlanta

De rotan bank Dalles mag ook echt niet ontbreken. We kregen steeds meer vraag naar een bank met een frisse afwijkende kleur. De rotan bank Dalles kunt u nu verkrijgen in de kleur white wash. Deze bank heeft hout op de armleuning. U kunt hier makkelijk iets op plaatsen. Zeg nou zelf dit is toch een plaatje. Geschikt voor in uw woonkamer, serre of buiten in de veranda.

Populaire rotan bank Dalles

Er zijn natuurlijk veel meer rotan banken verkrijgbaar. Omdat rotan banken in veel vormen, maten, soorten en kleuren wordt aangeboden past het in elk interieur. Ik kan het niet genoeg onder de aandacht brengen dat bij de aankoop van een rotan bank u echt moet letten op de kwaliteit van de kussen. Aan de achterzijde van kussens bevindt zich een rits, hierdoor kunt u de hoezen makkelijk af halen. Wij bezoeken regelmatig onze fabrieken om dit hoog op de agenda te houden. Het zitcomfort is gewoon erg belangrijk. Ik durf rustig te stellen dat dit bij ons top is.

De hier boven genoemde rotan banken zijn allemaal uniek en verkrijgbaar bij de officiële rotan winkel van Nederland.

Kijk ook eens op:
Populaire stoelen
Populaire fauteuils
Populaire eetkamerstoelen
Populaire kasten