Rotan kast - Rieten kasten weer populair.

Waarom zijn rotan kasten weer zo populair?

Rotan kasten zijn weer helemaal hip. Een populaire rotan kast is makkelijk te combineren met tal van andere houtsoorten. Heeft u een modern, klassiek of industriële inrichting? Rotan meubelen kunt u bijna altijd hier mee combineren. De rotan fauteuils hebben weer aan populariteit gewonnen, u treft ze weer veel in aan in tal van huiskamers, serres en veranda’s.

Hieronder geven we aan hoe het komt dat rotan kasten weer zo populair zijn.

  1. Super mooi en sterk product
  2. Vochtbestendig – geschikt voor in de badkamer
  3. rotan is altijd sfeervol. Gezelligheid gegarandeerd.
  4. Super mooi ambacht – veelal handwerk
  5. duurzaam – rotan is een snelgroeiende plant.
  6. het is niet statisch in tegenstelling tot kunststof meubelen
  7. nostalgisch

Ons assortiment in rotan kasten is nog niet zo groot. We werken hier wel hard aan. Volgend jaar verwachten we hier meer keus in te krijgen.

rotan fauteil manou fauteuils                                rotan kasten - rieten kastjes                                   rotan kast 2 plateau super kasten

Deze drie kasten zijn nieuw in het assortiment van Riet en rotan winkel.

Kast 4 plateauKast 3 plateauKast 2 plateau

De kasten zijn erg mooi afgewerkt. Ze zijn allemaal mat afgelakt waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Deze kasten zijn uiteraard geschikt voor in uw woonkamer.

Ook in de slaapkamer erg decoratief. Wat te denken van in de badkamer: de kasten zijn prima geschikt tegen vocht.  U kunt dus prima hier uw bad handdoeken opbergen of andere spulletjes zoals die u nodig hebt voor in deze ruimte.

Deze kast hierboven is uiteraard super geschikt voor in de woonkamer. De rotan manden geven een sfeervolle uitstraling van dit meubelstuk.

open boogkast groot

Sfeervolle grote rotan boogkast met daarnaast de rotan fauteuil Parma

U ziet dat het assortiment aan rotan kasten nog niet zo groot is. Wij werken er aan om dit te vergroten. De bovenstaande kasten zijn in ieder geval een mooie aanvulling op ons toch wel uniek assortiment rotan meubelen.

Kijk ook eens op:
Populaire stoelen
Populaire banken
Populaire eetkamerstoelen
Populaire fauteuils