Waarom is de rotan fauteuil weer zo populair?

Rotan fauteuils zijn weer helemaal hip. Een populaire rotan fauteuil is makkelijk te combineren met tal van andere houtsoorten. Heeft u een modern, klassiek of industriële inrichting? Rotan meubelen kunt u bijna altijd hier mee combineren. De rotan fauteuils hebben weer aan populariteit gewonnen, u treft ze weer veel in aan in tal van huiskamers, serres en veranda’s.

Hieronder geven we aan hoe het komt dat rotan fauteuils weer zo populair zijn.

  1. Super mooi en sterk product
  2. rotan is altijd sfeervol. Gezelligheid gegarandeerd.
  3. Super mooi ambacht – veelal handwerk
  4. duurzaam – rotan is een snelgroeiende plant.
  5. het is niet statisch in tegenstelling tot kunststof meubelen
  6. nostalgisch – veel retro bankje zijn weer hip

Hieronder de mooiste rotan fauteuils die er zijn op dit moment.

Rotan fauteuil Mallorca is een topper onder de rotan fauteuils. De combinatie van het stalen zwarte onderstel met de rotan kuip maakt deze fauteuil uniek. Het heerlijke zitkussen geeft de stoel het gewenste zitcomfort. Deze stoel is zowel geschikt voor binnen in de woonkamer als buiten in de veranda.

rotan fauteuil Mallorca

De rotan fauteuil Mallorca hierboven afgebeeld in de woonkamer. Super trendy rieten stoel toch?

De rotan fauteuil Florida is ook een echte klassieker. Deze rieten fauteuil hebben we al jaren in de collectie. Toch hebben de kwaliteit weer kunnen verbeteren. De kussens voor deze fauteuil laten we maken in Nederland. We leveren de kussens met een “koud schuim vulling” waardoor het kussen niet inzakt. Er zijn tal van kleuren kussens beschikbaar. De fauteuil Florida wordt vaak verkocht voor in de woonkamer, serre of veranda. Er is nu ook een bankje in dit model beschikbaar.

rotan fauteuil Florida de luxe

Rotan fauteuil Chicago is nieuw in onze collectie. We hadden altijd al de fauteuil Dalles. Deze lijkt er wel op maar heeft een andere kleur. De rotan fauteuil Chicago brengen we in de honing kleur met een beige kussen nu wel voor een zeer voordelige prijs. Ook deze kussens hebben een rits zodat u de hoezen er af kunt halen. Er is ook een bijpassende bank bij dit model. We verkopen deze fauteuil regelmatig voor in de woonkamer, serre of veranda. Dus ook voor buiten geschikt mits het onder een afdak staat. Het mag best een beetje vochtig worden dat is geen enkel probleem.

Rotan bank Chicago

Hierboven afgebeeld de fauteuil Chicago met bijpassend bank en tafel. Zeg nou zelf het is toch een plaatje!

U kent van de manou stoelen van vroeger nog in de donker bruine beits kleur. Doordat we ook weer vraag kregen naar manou fauteuils hebben we enkelen in de collectie opgenomen. De manou fauteuil Relax I hebben we weer beperkt op voorraad. De is leverbaar met tal van meubelstoffen.

manou stoel relax I

De manou fauteuil Relax I hier afgebeeld bij de houtkachel. Heerlijk ontspannen zitten en genieten van uw rust in deze manou stoel.

rotan fauteuil Cambell kleur wit

Hierboven een plaatje! rotan fauteuil Cambell wit.

De nieuwste aanwinst is de rotan fauteuil Bangkok. Werkelijk een unieke rieten fauteuil afgewerkt met leren bindingen.

rieten fauteuil Bangkok

Kijk hier voor nog meer trendy rotan fauteuils

 

Kijk ook eens op:
Populaire stoelen
Populaire banken
Populaire eetkamerstoelen
Populaire kasten