Waarom zijn rotan stoelen weer zo populair en hip?

Rotan stoelen zijn weer helemaal hip. Dit is u vast niet ontgaan. De populaire rotan stoelen komt u steeds weer meer tegen in de woonkamer, serre en veranda. Vooral de trendy retro stoelen doen het momenteel erg goed.

We geven als eerste aan waarom rotan stoelen weer zo hip zijn.

  1. Rotan stoelen geven altijd een warme gezellige uitstraling.
  2. Rotan groeit snel in de natuur en is daarom een duurzaam produkt.
  3. Het is niet statisch (zoals wel bij kunststof meubelen) , waardoor u geen schokjes krijgt.
  4. Een stukje nostalgie
  5. Erg sterk materiaal

Hieronder heb ik enkele toppers voor u op een rijtje gezet.

Rotan stoel Belse retro –  Deze stoel wordt nu wel heel erg voordelig aangeboden door Riet en rotan winkel. U kunt deze stoel prima combineren met de rotan belse bank, tafel en voetenbankje.

rotan stoel Belse retro trendy stoel met tafel

Rotan vlinderstoel – Deze rotan vlinderstoel Mona Lisa (ook wel Egg chair genoemd) is denk ik de mooiste retro stoel die we in de collectie hebben. Er worden hier en daar meer vlinderstoelen aan geboden maar ik durf te zeggen dat wij echt de mooiste hebben. Deze rotan vlinderstoel past prima in een industriële stijl maar ook in een warme bohemien of landelijke stijl.  Om de prijs hoeft u het niet te laten, want deze is erg concurrerend. Direct uit onze import naar de consument.

rotan vlinderstoel Mona Lisa Egg

Rotan Pauwstoel ook wel genoemd Troonzetel of Peacock is ook weer erg geliefd. Wij hebben lang gezocht in Indonesië om de mooiste de vinden. Zegt u nu zelf dit is toch een super mooie stoel. De combinatie in de combinatie met veel groene planten is echt top. Dit is ook de reden dat de pauwstoel vaak in een serre of veranda wordt geplaatst met veel planten erbij. Zo maakt u een heerlijke plek om in te genieten. De pauwstoel is echt een ongelofelijk mooi stukje ambachtswerk. Super decoratief en sfeervol.

rotan pauwstoel - rieten troonzetel

Er zijn natuurlijk veel meer rotan stoelen verkrijgbaar. Omdat rotan stoelen in veel vormen, maten, soorten en kleuren wordt aangeboden past het in elk interieur. Wij bezoeken regelmatig onze fabrieken om de kwaliteit hoog op de agenda te houden. Het zitcomfort is gewoon erg belangrijk. Ik durf rustig te stellen dat dit bij ons top is.

De hier boven genoemde rotan stoelen zijn allemaal uniek en verkrijgbaar bij de officiële rotan winkel van Nederland.

Populaire banken
Populaire eetkamerstoelen
Populaire fauteuils
Populaire kasten